Over Ons | UBecom – De Recruitment Engineers

UBecom staat pal voor een hoge mate van professionaliteit, een hoog commitment en grote kennis van de markt. UBecom loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen en gaat nadrukkelijk voor langdurige samenwerking met alle stakeholders.

Over Ons

De werkwijze van UBecom is KERNmerkend: kwaliteit, klantvriendelijkheid én resultaatgerichtheid staan centraal. Wij nemen zowel onze technische professionals als de opdrachtgevers uiterst serieus en verliezen hierbij onze kernwaarden niet uit het oog:

Uniek

Betrokken

Eerlijk

Concreet

Open

Menselijk

UBecom professionals faciliteren opdrachtgevers in binnen- en buitenland bij het realiseren van projecten. Onze opdrachtgevers zijn vooral internationaal opererende maatschappijen zoals eindklanten (plantowners), operators en internationale en locale ingenieursbureaus, die actief zijn in de up- en downstream, FPSO industrie en renewable energy (duurzame energie, groene energie of hernieuwbare energie).

UBecom professionals zijn inzetbaar van junior tot lead niveau in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek (E&I), procestechniek, civiel en staalbouw en aanverwante disciplines zoals expediting en document control.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

%d bloggers liken dit: