Nederlands English

UBecom Engineering

Het zoeken van uitdagende projecten is ons ene doel, het inzetten van de juiste mensen bij onze opdrachtgevers het andere. Onze professionals hebben allen een technische achtergrond. Hierdoor verstaan zij uw taal, de taal van de techniek. Dat praat makkelijker en werkt sneller.

UBecom Engineering richt zich specifiek op het projectmatig inzetten van hoger technisch personeel in advies- en implementatietrajecten. Kenmerkend en onderscheidend is onze werkwijze; kwaliteit, klantvriendelijkheid én resultaatgerichtheid staan centraal. Wij nemen zowel onze technische professionals als de opdrachtgevers uiterst serieus en verliezen hierbij onze kernwaarden – Uniek, Betrokken, eerlijk, concreet, open en menselijk – nooit uit het oog.

Hoe werkt het? Nadat de behoefte is geinventariseerd en afgestemd, selecteert UBecom Engineering een specialist voor de uitvoering van deze specifieke opdracht. Wij nemen die taken van u over die u niet in huis heeft of waarvoor u geen capaciteit kunt vrijmaken. Onze technische professionals werken altijd projectmatig. Door hun ervaring, kennis en kunde kunnen zij geheel zelfstandig te werk gaan. Hierdoor wordt het project zo efficiënt mogelijk bemand. Na de voltooiing van het project wordt het geheel - uitgevoerd onder leiding, toezicht en verantwoordelijkheid van UBecom Engineering - aan de opdrachtgever opgeleverd.

UBecom Engineering specialisten zijn inzetbaar vanaf conceptual design tot en met detail engineering, in planning & cost control trajecten tot en met construction management in de olie-, gas en power industrie.